dijous, 18 d’octubre del 2012

PESSIGOLLES


Ja tenim aquí un conte que ens parla de manera oberta de la masturbació femenina.

Un plaer que la societat ens ha fet guardar en secret des de ben petites a causa de la força qye va anar guanyant la tradició religiosa.

Encara ara és tot  un secret i, de vegades, una vergonya per a algunes persones i és per això que l'Alba Barbé i la Sara Carro han escrit un conte ple de màgia i dolçor on el joc i la imaginació són el fil conductor per trobar el plaer.

Acompanyaet de les il·lustracions de Núria Fortuny,segur que el conte us captivarà i us farà venir una mica de PESSIGOLLES.

Podeu trobar l'edició digital en català, castellà i euskera.

Gaudiu-lo!!!!

" - Ara et faré pessigolles jo a tu! - li diu.
I comença a balancejar-se amunt i avall cada cop més ràpid. De sobte, la papallona esclata en mil i un bocins donant-li una sensació desconeguda que la fa tremolar tota.
- Això sí que és màgia!
L'Ira s'aixeca per poder veure totes les papallones però ja no hi són. Han desaparegut. Aquesta nit, l'Ira tindrà somnis d'allò més bonics."

PESSIGOLLES

"Perquè volem abordar el camp de la sexualitat amb la mainada i desitgem que a molts petits i petites els sigui contat o n'observin i juguin amb els detalls. Perquè desitgem que a moltes persones adultes els sigui un petit regal d'utilitat per abordar quelcom que no sempre és senzill abordar, ja que implica els nostres cossos.
Perquè desitgem contribuir a la desestigmatització d'experiències i percepcions corporals. Perquè considerem que la sexualitat és una font d'aprenentatge i un camp replet d'experiències molt valuoses del nostre coneixement. Perquè volem que les persones desenvolupin processos d'autoconeixement aludable entorn el seu cos així com el xoneixement dels seus propis límits. I perquè abordar-lo contribueix a un desenvolupament saludable i integral."

ALBA BARBÉ, SARA CARRO I NÚRIA FORTUNY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada